[:ms]JOMIKLAN – Iklan melalui Baju Logo[:]

[:ms]

Apakah JOMIKLAN?

JOMIKLAN merupakan satu perkhidmatan iklan yang menggunakan Baju Logo untuk mengiklankan bisnes/jenama anda.

JOMIKLAN menyediakan Spot harian untuk dibeli oleh syarikat berminat di mana Duta JOMIKLAN 2017 (@asyrafrozami) akan memakai Baju Logo Bisnes/Jenama anda yg disediakan oleh syarikat anda atau ditaja oleh TerimaKasih., yang dicetak oleh JAZALO Print.

JOMIKLAN mengiklankan bagi pihak syarikat anda dengan mengambil gambar, menulis blog tentang bisnes/jenama anda di Blog dan berkongsi di laman-laman sosial; Instagram, Facebook dan Twitter.

JOMIKLAN juga akan menganjurkan Giveaway bagi memberikan Baju Logo percuma kepada peminat terpilih!

Kenapa JOMIKLAN?

Pengiklanan JOMIKLAN adalah lebih baik daripada radio atau papan iklan kerana pelanggan berpotensi baru anda akan melihat secara langsung logo bisnes/jenama anda pada Baju Logo dan ingin klik untuk mengetahui dengan lebih lanjut jika mereka melihat iklan di laman sosial. Mereka akan beroleh informasi pada hujung jari mereka!

Sesetengah gambar atau video akan menangkap perhatian bakal pelanggan anda selepas sahaja mereka melihat iklan. Sementara JOMIKLAN mempunyai syarikat-syarikat di laman web kami dengan pelbagai diskaun dan tawaran yang sah sehingga enam (6) bulan, syarikat anda juga boleh menyediakan iklan promosi anda. Salah satu sebab, mereka akan sentiasa melihat logo bisnes/jenama anda di laman web kami.

Dengan JOMIKLAN juga, anda boleh jimat kos pengiklanan. Anda akan meletakkan logo iklan anda online di laman web kami. Tambahan, satu (1) Baju Logo percuma juga akan diberikan kepada peminat bertuah yang terpilih, lebih peluang untuk rakan-rakan mereka melihat logo bisnes/jenama anda!

Kami mengiklankan logo dan syarikat bagi pihak anda. Syarikat anda akan mendapatkan jualan baru. CubaJOMIKLAN dari hanya RM1.00 bagi Spot bermula dari 1 January 2017* dan iklan anda kekal selama 6 bulan (atau selamanya)! Dengan kami, apa yang anda perlu lakukan adalah menunggu untuk Logo Bisnes/Jenama anda akan lebih dikenali![:]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *