KLMAX Gen Gemilang

Ogos telah tiba! Dan HAri Kebangsaan Malaysia juga akan tiba tidak lama lagi.

Bersempena dengan sambutan ini, KLMAX telah melancarkan koleksi terbaru bertemakan Malaysia dengan inspirasi Jalur Gemilang.

Jika Anda sedang mencari sesuatu yang Malaysia untuk dipakai pada hari perarakan sambutan Hari Kebangsaan ke-60 pada 31 Ogos di Dataran Merdeka nanti atau bila-bila masa sahaja dengan perasaan semangat Malaysia, Anda bolehlah rebut peluang ini!

Memperkenalkan KLMAX Gen Gemilang!

KLMAX Gen GemilangKLMAX Gen Gemilang

KLMAX Gen Gemilang

Kelebihan

Bahan yang digunakan adalah kain jenis Mikrofiber seperti jersi-jersi yang selalu gunakan. Jadi, sesuailah untuk dipakai pada hari aktif Anda sama ada untuk beriadah, bersukan, berlari atau apa-apa aktiviti sukan.

Jika Anda perasan, terdapat nombor pada bahagian bawah kiri baju ini. Nombor ini boleh dicetak dengan nombor pilihan Anda. Koleksi ini adalah lanjutan daripada Koleksi KLMAX Gen yang mempamirkan nombor Generasi Anda. Anda boleh memilih nombor bertuah, nombor kegemaran atau nombor tahun kelahiran. Apa-apa nombor asalkan dua digit seperti yang anda inginkan!

Harga Biasa bagi sehelai baju ini adalah RM97.70 bagi baju lengan pendek dan RM107.70 bagi baju lengan panjang/ Tetapi jika Anda mahukan harga istimewa, sila layari JAZALO.MY dan Anda akan dapati harga-harga yang sangat menarik!

Galeri

Jadi, apa pendapat Anda?

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang KLMAX, sila layari www.KLMAX.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *