JAZALO.MY X #MYCYBERSALE 2016

Pernah dengar mengenai #MYCYBERSALE? Ya, tahun ini #MYCYBERSALE2016 sekali lagi mengadakan jualan online terbesar di Malaysia dgn penyertaan terbanyak dengan #MalaysiasBookofRecords iaitu 607 kedai online Malaysia dalam satu tempoh jualan dari 26 hingga 30 September 2016. Dan tahun ini, @jazaloshoppe merupakan salah satu yg terlibat dalam menyediakan promosi hebat sehingga potongan 75% dan tambahan 5% diskaun dgn Kod Kupon 'MYCYBER' di www.jazalo.my! Bermula pukul 12 tgh malam ini, jangan lupa layari www.jazalo.my/deal dan nikmati diskaunĀ² menarik! Dengan pembelian sebanyak RM50.00 ke atas, anda juga berpeluang menyertai cabutan bertuah di www.mycybersale.my/lucky-draw! Tunggu apa lagi, tgh malam ini, jom layari www.jazalo.my/deal! Online: www.jazalo.my/deal

A photo posted by The JAZALO Shoppe (Since 2009) (@jazaloshoppe) on

Pernah dengar mengenai #MYCYBERSALE?

Klik www.jazalo.my/mycybersale untuk promosi istimewa!

Ya, tahun ini #MYCYBERSALE2016 sekali lagi mengadakan jualan online terbesar di Malaysia dgn penyertaan terbanyak dengan #MalaysiasBookofRecords iaitu 607 kedai online Malaysia dalam satu tempoh jualan dari 26 hingga 30 September 2016.

Dan tahun ini, The JAZALO Shoppe merupakan salah satu yg terlibat dalam menyediakan promosi hebat sehingga potongan 75% dan tambahan 5% diskaun dgn Kod Kupon ‘MYCYBER’ di www.jazalo.my!

Bermula pukul 12 tgh malam ini, jangan lupa layari www.jazalo.my/deal dan nikmati diskaunĀ² menarik!

Dengan pembelian sebanyak RM50.00 ke atas, anda juga berpeluang menyertai cabutan bertuah di www.mycybersale.my/lucky-draw!

Tunggu apa lagi, jom layari www.jazalo.my/deal!

Online: www.jazalo.my/deal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *